התפלה בהקפאה-הסיפור
הסיפור מתחיל על חוף הים בתל אביב יגאל מוסינזון ישב ושותה מים אך לאחר זמן קצר המים שלו נגמרו. הוא מילא מי ים בבקבוק, חזר לביתו והקפיא את המים. לאחר מספר שעות בדדות קרה דבר מדהים, מי הים התפצלו למלח קפוא ולמים שפירים (מים נקיים), הוא חצה את הבקבוק והמים לאחר הפשרה היו ראויים לשתייה. יגאל לא האמין והלך למדען כדי שיבדוק אתו את התופעה, וכך התברר כי אפשר לנצל מקרה זה על מנת לפתח שיטה להתפלת מים. הם בנו אבטיפוס והחלו בתהליך הפיתוח והכל הצליח להם.
הם פתחו מפעל בעיר אילת, המפעל עבד למשך זמן אך היו הפסדים גדולים של 200% בגלל שהסכינים כל הזמן נשברו להם ולכן הם נאלצו לסגור את המפעל
ועד היום אין מפעל הפועל על המצאה זו.....
השיטה נקראת גם שיטת זרחין על שם אלכסנדר זרחין שהיה המדען שעבד על הניסוי עם יגאל מוסינזון
אורי ערב טוב
השבמחקהסיפור שלך מדהים.
אני מבקשת להרחיב יותר על השיטה עצמה
בהצלחה אתי
אוסיף הפרסום אחר בפירסום הזה לא כתבתי הרבה על השיטה בגלל שזה היה בעיקרון על בסיפר עצמו אבל תודה על הערה
השבמחקאורי בוקר טוב.
מחקבזמנך החופשי ,חפש מידע על שיטת ההקפאה ושתף אותנו בתהליך.
יום טוב וחג שמח
אתי
אורי העבודה שלך נפלאה רק בבקשה תוסיף קצת פרטים בשביל שאוחל להבין טוב יותר את השיטה
השבמחק